Espoossa ja Tampereella sijaitsevissa toimistoissamme työskentelee erilaisissa tehtävissä yhteensä noin 200 ihmistä. Organisaatiomme on matala, työympäristömme mukavan epämuodollinen ja työkulttuurimme toisen auttamista tukeva.

Valtaosalla henkilöstöstämme on yliopisto- tai korkeakoulutausta, joko tekniikan, kielten tai kaupan alalta. Yhdistämällä eri alojen osaamisen saamme parhaan mahdollisen tuloksen ja opimme toisiltamme lisää joka päivä. Teemme töitä kansainvälisten projektien parissa työkaluinamme uusimmat ohjelmistot ja laitteet. Työmme kautta saamme olla koko ajan mukana seuraamassa tietotekniikan uusimpia kehityssuuntauksia. Koska yrityksemme on osa kansainvälistä konsernia, joka toimii 17 maassa, meillä on mahdollisuus edetä myös kansainvälisiin tehtäviin.

Teemme paljon töitä ja osaamme pitää myös hauskaa! Henkilöstökerhomme toimii aktiivisesti ja järjestää henkilökunnallemme mahdollisuuksia osallistua kulttuuri- ja urheilutapahtumiin melkein joka viikko. Aihetta juhlaan löydämme ihan tavallisinakin päivinä – vaikkapa suuren projektin valmistumisen kunniaksi.

Jos olet kiinnostunut avoinna olevista työpaikoista, täytä työnhakulomakkeemme. Myös henkilöstöpäällikkömme Mari Gromoff vastaa mielellään kysymyksiisi.

staff4staff2staff