09:00 - 17:00; Sun - 🚫

(03) 2769 600

(09) 6133 500

Tietokantapohjaiset Internet

0 Comments
internet

Tietokantojen yhdistäminen Web-sivuihin avaa kokonaan uusia mahdollisuuksia yrityksen liiketoiminnalle. L&H; Finlandin kehittämissä ratkaisuissa tiedot päivittyvät suoraan Web-sivuilta asiakkaittemme tietokantoihin tai tietokannoista Web-sivuille. Myös tietojen päivittäminen on helppoa.

Oikea ratkaisu oikeaan tilanteeseen
Kaikille avoimilla Internet-sivuilla voidaan esimerkiksi julkaista tietokannassa olevia tuoteluetteloita, käydä sähköistä kauppaa, tiedottaa tapahtumista ja vastaanottaa ilmoittautumisia tapahtumiin.

Salasanoilla suojattujen ekstranet-sivujen avulla voidaan vaikkapa tiedottaa myyntikampanjasta jälleenmyyjille tai jakaa tietokannasta haettavia tuotetietoja vain tietyille vastaanottajille.

Yrityksen sisäisessä intranetissä voidaan esimerkiksi julkaista tietokantoja tai asiakirjoja sellaisessa muodossa, että niitä voi käyttää millä tahansa verkkoon liitetyllä tietokoneella.

Helppokäyttöiset päivitystyökalut
Web-sivuilla olevan tiedon päivittäminen saattaa olla ongelmallista varsinkin, jos useampi henkilö vastaa tietojen päivittämisestä. Olemme kehittäneet erittäin helppokäyttöiset työkalut tällaisia tarpeita varten.

Asiakkaamme voivat itse ylläpitää sivujensa sisältöä millä tahansa Internetiin liitetyllä tietokoneella ilman erityistä teknistä osaamista. Muuttuneet tiedot voidaan julkaista Web-sivuilla haluttuna ajankohtana.

Käyttäjätunnusten ja salasanojen avulla asiakkaamme voivat myös valtuuttaa haluamansa yhteistyökumppanit muuttamaan ja päivittämään Web-sivuilla olevia tietoja.

Ota siis yhteyttä meihin ja kerro, mitä tarvitset, niin keskustellaan siitä, miten voimme auttaa toiveittesi toteuttamisessa.